Wednesday, 21 December 2011

Good Morning Big Apple :D

Selamat petang korang ! Okay sekarang baru boleh bangun dengan tenang HEHE. Saya ditimpa nasib baik hari ini sebab bangun bangun je tido tadi,terus saya ngapp benda ini...
Hi Big Apple ! :D

Terima kasih my Kak Iefa sebab dah gembirakan perut usus saya pada pagi pagi yang tak buta ini yang selama ini dah mengidam nak makan Big Apple. Sadisnya,kat Arau tak ada T____T
Saya nak kena habiskan seketul lagi yang ini tapi dah tak larat nak mengunyah.


Pink Twister menanti untuk di ngapp ! Agaknya sebab aku minat kaler pink dia simpankan aku yang ini kot :D





Habis baca,sedekah KOMEN or LIKE sikit ! Maceh :D

No comments: